Beoordelingen van Restaurant De Nieuwe Es Sleeuwijk

Recente recensies van Restaurant De Nieuwe Es Sleeuwijk

5 sterren na 212 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd helemaal top, kwalitatief goed eten, aardige mensen, warm, optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, jammer dat het zo veel was we niet alles opkonden :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik was eerst een beetje skeptisch over afhalen omdat restaurants er dan vaak op kwaliteit achteruit gaan. Maar het voelde nu alsof ik thuis uit eten was! Super! Mij zien jullie zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, bedankt weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, nu voor de 2e keer bestemd en nu ook sushi erbij. Geen culinaire hoogstandjes maar prima. Eten was goed warm en idd; frietjes zijn wat slap maar onze kinderen vonden ze er niet minder lekker om. 🤗

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer SUPER!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom afgehaald. Goed warm, keurig op tijd. En heerlijk gegeten. De Thaise curry is een aanrader, zowel als de ossenhaaspuntjes. En de Vietnamese loempia's vielen ook bij de kinderen in de smaak. Kortom, snel weer.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging vlot en het eten was heerlijk

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten, botermals om je vingers bij af te likken

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, sushi was zo lekker, en de rest ook.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren heerlijk 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlikk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Hopelijk binnenkort weer in jullie restaurant

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker en snel bezorgd,

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakt er goed en het is vers

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Het was verrukkelijk!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was voortreffelijk ik had ook niet anders verwacht, jammer genoeg kunnen we nog steeds niet uiteten maar dit is een goede oplossing

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en op tijd alles klaar

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi restaurant. Uitstekend eten, onwijs lieve eigenaar. Altijd vriendelijk, netjes en schoon. Heerlijk uitgebreid assortiment. Wij zijn vaste klant en komen hier regelmatig. Elke keer weer heerlijk smullen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Slecht, de kipsate en eend waren taai! Sushi vond ik ook niet lekker en heb ik elders op verschillende plaatsen veel beter op. Al met al zijn geld niet waard! Sorry maar kan het niet mooier maken...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat is het " Take Away" keurig geregeld en de gerechten zijn perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Meerdere gerechten besteld en alles was lekker. Het personeel was (zoals altijd) heel vriendelijk. Door het corona virus hebben we de bestelling opgehaald en thuis opgegeten.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is super, ruim voldoende en betaalbaar Ga zo door Aanrader

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende zoals altijd 👍👍

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Kwaliteit is prima!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere Sushi besteld. De moeite waard om deze ook vanuit Gorinchem (20 minuten rijden) op te halen. Kreeg bij onze bestelling gratis enkele extra's. Goed alternatief als je niet uit eten kan.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer super lekker

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer erg lekker. Helaas waren de warme gerechten koud zoals de ossenhaaspuntjes en de bami, de peking eend was lauw. Heel jammer dat zijn we niet gewend van jullie.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom was de Sushi weer heerlijk vers. Een echte aanrader om hier eten te bestellen en thuis op te eten.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de sushi als ook de vleesgerechten waren heerlijk.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Altijd lekker eten Goede Service Vriendelijke mensen

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is de derde keer dat we onze sushi hebben opgehaald in Coronatijd. Alles stond op de afgesproken tijd klaar en smaakte weer voortreffelijk. Het was weer top!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Goed geregeld wat betreft de mailing over de ophaaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles thuis net zo lekker als in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was netjes op tijd en zo goed verpakt dat het nog warm was toen we thuis kwamen (10 min). Het eten smaakt net zo lekker als dat je het in het restaurant zelf zou eten. Menu's zijn goed samengesteld, er is voor ieder wat wils.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, lekkere sushi en bami met kip voor degene die niet van sushi houdt.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op kerstavond afgehaald. Kwaliteit was prima en heerlijk gegeten! Jammer dat we om 16:44u een ophaaltijd hebben opgegeven van 17:40u en we vervolgens binnen twee minuten een mail krijgen dat de ophaaltijd 18:20u is. Dit zou met de drukte te maken hebben maar dat moet toch binnen het bestelsysteem meteen weergegeven kunnen worden zodat je weet waar je aan toe bent.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!! Alles is vers en erg smakelijk. Vriendelijke pets

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen ideaal. Meteen bevestiging via email, afhaaltijd werd een halfuur vervroegd, netje per email ontvangen en ik werd ook netjes gebeld dat de tijd verzet was, omdat het anders te druk bij de afhaal werd. Afhaal heel efficiënt. Eten super lekker!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en super geregeld

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord: HEERLIJK

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke website, vriendelijk personeel en kwaliteit eten. Een aanrader om af te halen maar ook om daar te eten.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker en voldoende

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Bestel regelmatig bij Nieuwe Es en het is altijd super vers. Personeel is ook erg vriendelijk. Fijne zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom heerlijk. Misschien is het handig om de afhaaltijden direct weer te geven in de bevestigingsmail en niet in een aparte mail pas na de mail bevestiging. Die wordt vaak niet meer gelezen door de klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super! Je krijg veel voor niet te veel geld. Top geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! De ketjap saus was voor ons iets te zout, we kregen later veel dorst, maar dat is heel persoonlijk.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk menu👍👍

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Echt heerlijk gegeten

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel erg lekker! Konden het snel afhalen en kregen ook extra’s erbij zoals mini loempia’s! Top service en heerlijk eten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. En mijn ogen waren groter dan mn buik

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. Optie om vooraf te betalen, dus alleen nog even op afhalen. Bestelling was precies op afgesproken tijd klaar en smaakte weer goed. Zeer tevreden dus.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden dit echt heerlijk eten. Er is zoveel keus en alles ziet er mooi uit. De gerechten bevatten veel verse groenten en het vlees is mals. Er zat wel een saus bij deze keer waar een anijs smaak aan zat, die vonden we niet lekker. Gelukkig was de saus apart verpakt, zodat we hem gewoon niet hebben genomen. We konden niet achterhalen op de site hoe de saus genoemd werd, dat was wel jammer. Maar verder: top, dit is voor ons een blijvertje. Hopelijk volgende keer weer een keertje echt in het restaurant zelf.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

weer lekker gegeten, ruime porties

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten en het bestellen en klaarmaken ging weer helemaal goed.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: heerlijk. Eten waar aandacht aan is besteed. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! De gyoza speciaal is echt 👌👌👌

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP ZOALS ALTIJD!!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl en sushi besteld. Was heerlijk! Bestellijst online makkelijk in te vullen en stond klaar toen we het kwamen halen.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goede temperatuur. Niet te lang vooraf gemaakt zo te proeven dat is fijn. Wij zijn over de afhaal heel tevreden.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Top

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

In het restaurant was het eten volgens een Aziatische tappas concept al heerlijk. Dit afhaal concept doet daar niet aan onder. Goede kwaliteit, nette prijs, heerlijk eten... een aanrader in deze covid tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook thuis gewoon restaurant kwaliteit, een echte aanrader!! Top gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt de lekkerste sushi👌👌❤vriendelijk personeel en eigenaresse

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, op tijd klaar en heerlijk sushi gegeten.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, alleen de frietjes beetje slap..

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het Nieuwe Es menu! Hoeveelheid was méér dan voldoende!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! Superlekker en netjes verpakt en op de afgesproken tijd staat het klaar. Kortom 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze complimenten aan de kok. Elk gericht binnen het menu van 2 à 3 personen was heerlijk en ruim voldoende!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Echt een aanrader.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, wel jammer dat de gyoza niet als bijgerecht te bestellen is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en afhalen keurig netjes geregeld in deze vreemde tijd. Toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en vers. Het enige wat nog beter kan is als we er weer binnen mogen eten ☺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Herder om was heg de poker bowl en de sushi een groot Seves. Vers, goed klaargemaakt. Dikker aanrader om hier te gaan eten als het weer kan en anders voor de komende tijd ik af halen aan te raden.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel lekker. Een keer wat anders geprobeerd en heel tevreden.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en het eten was keurig verzorgd. Het eten stond ook op de gewenste tijd voor ons klaar.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond al klaar voor afhalen. Snelle en nette service. Goed verpakt. Het was erg smakelijk. We hebben gesmuld.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

was prima en lekker

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, zoals altijd in dit restaurant. De bestelling was op tijd klaar. Ik hoop dat de restaurants snel weer open gaan, dan zijn wij snel weer te gast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en het zag er goed uit!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was precies goed lekker en op tijd klaar binnen een half uur afhalen. Goede service het afhalen

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten, gevarieerd, voor een schappelijke prijs, voor herhaling vatnaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super hun service en het eten was top! Kan het zeker aanraden bij anderen. En voor ons weer voor herhaling vatbaar! Toppie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was iets te laat maar goed gecompenseerd met voldoende soja saus en heerlijke sushi, zeer tevreden over deze bestelling!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie!!!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, zo ontzettend Lekker, wij zijn fan

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, mooi op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De afhaalservice met de nieuwe website is prima geregeld. Het stond precies optijd klaar en het was heel lekker. Help dit restaurant de corona-crisis door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten; eten was goed warm het was meer dan voldoende en gevarieerd. Weer eens wat anders dan bijv. Chinees halen. Volgende keer gaan we volledig voor sushi. 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Supervet, gevaarlijk de moeite waard om je te verwennen!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk, Dank jullie wel.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergoed verzorgd en smaakte weer voortreffelijk

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer hier besteld en heerlijk genoten van het eten. Als het weer mag dan komen we in het restaurant eten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verpakt bij afhalen

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten.Het eten zag er heel mooi uit en alles was netjes verpakt.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten thuis...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker gegeten. Eten stond op de afgesproken tijd klaar

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi zag er erg mooi uit. De california roll met ananas was voor mij een nieuwe combinatie, die helaas niet positief uitviel. Normaal gesproken is dat 1 van mijn favorieten. Daarnaast bleek er bij thuiskomst geen wasabi, geen stokjes en geen servetten in de zak te zitten, wat naar mijn mening toch wel standaard attributen zouden moeten wanneer je sushi af gaat halen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald, Erg lekkere sushi! ook de mini-loempia's waren erg lekker. 1 kleine opmerking: de avocado in de sushi was veel te hard, je kon er niet doorheen bijten. graag volgende keer op letten.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Porties zijn ruim genoeg. Gevarieerd samengesteld menu. Voor herhaling vatbaar!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig. Lekker met sublieme bediening bij de afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergoed eten en erg vriendelijke eigenaresse.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen, keurig op tijd klaar, erg lekker en ruim voldoende.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden zowel een menu als losse hapjes en hebben heerlijk gegeten. Zoals altijd weer veel te veel....

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals eerder: top! We wensen jullie veel sterkte nu er weer een nieuwe gedwongen sluitng is...

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Aanrader!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en genoeg, voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. Erg lekker!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, we hebben ervan genoten!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, stond exacte tijd klaar die ik doorgegeven had. Producten waren netjes verpakt en goed warm

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben online sushi besteld, het stond op het afgesproken tijdstip klaar. De kwaliteit was zoals we van de Nieuwe Es gewend zijn fantastisch.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Lekker vers. Super dat je kan afhalen!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bestellen gaat heel snel en de bestelling staat netjes op tijd klaar. Lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat mijn sushi gerecht "geschikt voor zwangere vrouwen" toch rauwe zalm bevatte. Dat kon ik dus weggooien..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was voor ons de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Was echt goed verzorgd. Alles was heel netjes verpakt en de porties waren ruim voldoende. Wij hebben er heerlijk van genoten.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling waar voor de geplande tijd klaar, eten was ook echt lekker! Kom zeker terug! Grtz

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

In één woord: heerlijk! Heel verzorgd en keurig op tijd.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Aanrader!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was bijna koud, tis ook te duur voor wat je krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heel lekker en goede service

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar. Heerlijke gerechten. Smaakte goed

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service, heerlijk eten, absolute aanrader

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was niet dagvers, rijst was droog en viel uit elkaar.. Zonde want normaliter is het wel vers bij jullie.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de sushi, zoals altijd was het weer heerlijk!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was top. Vooral de urimaki zalm fruit was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten die we besteld hadden waren super lekker!! Dit is echt voor herhaling vatbaar.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Een menu en een poke bestelt en het smaakte (zoals altijd) weer heerlijk!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom thuis genieten van de heerlijke sushi!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat betreft smaak goed te doen (sushi) Minpunten; - sushi stond ongekoeld klaar toen we de bestelling kwamen afhalen - sushi was ongelijk en niet stevig opgerold dus viel makkelijk uit elkaar - de soyasaus bakjes waren niet goed afgesloten dus de gehele bestelling zat onder de soya.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk en van zeer goede kwaliteit.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer weer goed geregeld Heerlijk eten en netjes verpakt (warm koud gescheiden) Misschien bord met afhalen op de deur? Verder zeer tevreden

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, vers en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten absoluut een dikke prima. Alleen jammer dat de bestelling bij lange na niet op tijd klaar was (kwartier moeten wachten).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk alleen verpakking nogal aangeslagen van de warme lucht die uit de zak met frietjes kwam. De sushi was erg lekker, maar de friet was erg slap waardoor ik hem helaas weg heb moeten gooien. Tip om de friet in een andere tas mee te geven i.p.v alles in 1 tas.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi afgehaald, weer genoten!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het weer, sushi besteld, geweldig lekker

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goede kwaliteit. Netjes verpakt. Redelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en lekker. Dit keer hadden we gekozen om het eten af te halen. Dit is voor mensen met een allergie niet heel duidelijk aangegeven. 1 van ons heeft een pinda/ noten allergie, maar bij de gerechten was het niet duidelijk genoeg wat er precies in het gerecht zit. En het was niet duidelijk of het ook besteld kan worden zonder pinda's of noten. wellicht een idee om dezelfde informatie die jullie in het restaurant bieden ook op de site te laten plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gastvrije, vriendelijke eigenaresse en bediening, heerlijke gerechtjes, gezellig om met heel je gezin of familie te gaan eten, want er is voor ieder wat wils! Ook super dat je hier versgemaakte sushi af kan halen die naar mijn mening heel erg lekker en betaalbaar is. Aanrader!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

top dat je tegenwoordig kan afhalen.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Vers. Heerlijk. Je blijft terugkomen op deze manier.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kan niet anders zeggen dan dat het eten echt super lekker was

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken vinden we jullie sushiiii altijd heerlijk maar vandaag viel deze echt tegen. Smaakte niet zo lekker , niet alles leek vers gemaakt maar eerder al even klaar te staan. Sommige sushi viel uit elkaar (rol liet los ). Dat viel echt wel tegen helaas ....

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, weer lekker gegeten. Fijn dat dit nu ook via afhaal kan.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd erg lekker. En nu met afhalen dezelfde kwaliteit. Elke keer een feestje om hier te eten of het thuis op te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald! Was heerlijk! En snel!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald! Heerlijk, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was perfect alleen de biefstuk was Helaas niet te eten zo taai mijn telefoon nummer 0643117343

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was overheerlijk! Menu A

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en vers

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geregeld en heerlijk. Makkelijk bestellen via de website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Verpakking houdt het eten niet warm en alle saus liep door de tas heen . dat was jammer. Miste ook een groentengerecht of wat meer groenten bij de gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en zag er prachtig uit in de wegwerpschaaltjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na eerder een onvoldoende nu een zeer goed score voor de sushi bestelling !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd gereed, errug lekkah!!🤗🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles is keurig volgens afspraak gegaan. Duidelijke site om te bestellen en het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. 👍👍

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk te bestellen via de website, en staat op tijd klaar!! Heerlijk!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Het was wat uit elkaar gevallen door het bakje waar het in zat, maar de smaak was daardoor niet minder.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De saus was anders dan 2 weken geleden naar.mijn idee, minder lekker, was te zoet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, stond op tijd klaar Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verser dan vers Super lekker en goede kwaliteit

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker als altijd! Alleen was het jammer dat de opmerking die erbij werd geplaatst over iets waar ik wat anders voor in de plaats wilde helaas niet gelezen ookal stond hij wel op mijn bon toen ik het afhaalde

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en vers

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de nieuwe website...liep niet helemaal zoals het hoort, Besteld, betaald, bevestiging binnen via de mail ontvangen maar m’n bestelling was niet binnengekomen. Wel keurig opgelost en héérlijk gegeten 😀 Ga ik zéker vaker doen 👍

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service, bestelling stond op afgesproken tijd klaar. Heerlijke sushi, compleet met saus. Toprestaurant en afhaal