Beoordelingen van Restaurant De Nieuwe Es Sleeuwijk

Recente recensies van Restaurant De Nieuwe Es Sleeuwijk

5 sterren na 83 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

De sushi zag er erg mooi uit. De california roll met ananas was voor mij een nieuwe combinatie, die helaas niet positief uitviel. Normaal gesproken is dat 1 van mijn favorieten. Daarnaast bleek er bij thuiskomst geen wasabi, geen stokjes en geen servetten in de zak te zitten, wat naar mijn mening toch wel standaard attributen zouden moeten wanneer je sushi af gaat halen.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald, Erg lekkere sushi! ook de mini-loempia's waren erg lekker. 1 kleine opmerking: de avocado in de sushi was veel te hard, je kon er niet doorheen bijten. graag volgende keer op letten.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Porties zijn ruim genoeg. Gevarieerd samengesteld menu. Voor herhaling vatbaar!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig. Lekker met sublieme bediening bij de afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergoed eten en erg vriendelijke eigenaresse.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen, keurig op tijd klaar, erg lekker en ruim voldoende.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden zowel een menu als losse hapjes en hebben heerlijk gegeten. Zoals altijd weer veel te veel....

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals eerder: top! We wensen jullie veel sterkte nu er weer een nieuwe gedwongen sluitng is...

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Aanrader!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en genoeg, voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. Erg lekker!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, we hebben ervan genoten!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, stond exacte tijd klaar die ik doorgegeven had. Producten waren netjes verpakt en goed warm

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben online sushi besteld, het stond op het afgesproken tijdstip klaar. De kwaliteit was zoals we van de Nieuwe Es gewend zijn fantastisch.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Lekker vers. Super dat je kan afhalen!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bestellen gaat heel snel en de bestelling staat netjes op tijd klaar. Lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat mijn sushi gerecht "geschikt voor zwangere vrouwen" toch rauwe zalm bevatte. Dat kon ik dus weggooien..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was voor ons de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Was echt goed verzorgd. Alles was heel netjes verpakt en de porties waren ruim voldoende. Wij hebben er heerlijk van genoten.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling waar voor de geplande tijd klaar, eten was ook echt lekker! Kom zeker terug! Grtz

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

In één woord: heerlijk! Heel verzorgd en keurig op tijd.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Aanrader!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was bijna koud, tis ook te duur voor wat je krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heel lekker en goede service

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar. Heerlijke gerechten. Smaakte goed

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service, heerlijk eten, absolute aanrader

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was niet dagvers, rijst was droog en viel uit elkaar.. Zonde want normaliter is het wel vers bij jullie.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de sushi, zoals altijd was het weer heerlijk!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was top. Vooral de urimaki zalm fruit was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten die we besteld hadden waren super lekker!! Dit is echt voor herhaling vatbaar.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Een menu en een poke bestelt en het smaakte (zoals altijd) weer heerlijk!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom thuis genieten van de heerlijke sushi!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat betreft smaak goed te doen (sushi) Minpunten; - sushi stond ongekoeld klaar toen we de bestelling kwamen afhalen - sushi was ongelijk en niet stevig opgerold dus viel makkelijk uit elkaar - de soyasaus bakjes waren niet goed afgesloten dus de gehele bestelling zat onder de soya.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk en van zeer goede kwaliteit.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer weer goed geregeld Heerlijk eten en netjes verpakt (warm koud gescheiden) Misschien bord met afhalen op de deur? Verder zeer tevreden

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, vers en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten absoluut een dikke prima. Alleen jammer dat de bestelling bij lange na niet op tijd klaar was (kwartier moeten wachten).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk alleen verpakking nogal aangeslagen van de warme lucht die uit de zak met frietjes kwam. De sushi was erg lekker, maar de friet was erg slap waardoor ik hem helaas weg heb moeten gooien. Tip om de friet in een andere tas mee te geven i.p.v alles in 1 tas.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi afgehaald, weer genoten!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het weer, sushi besteld, geweldig lekker

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goede kwaliteit. Netjes verpakt. Redelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en lekker. Dit keer hadden we gekozen om het eten af te halen. Dit is voor mensen met een allergie niet heel duidelijk aangegeven. 1 van ons heeft een pinda/ noten allergie, maar bij de gerechten was het niet duidelijk genoeg wat er precies in het gerecht zit. En het was niet duidelijk of het ook besteld kan worden zonder pinda's of noten. wellicht een idee om dezelfde informatie die jullie in het restaurant bieden ook op de site te laten plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gastvrije, vriendelijke eigenaresse en bediening, heerlijke gerechtjes, gezellig om met heel je gezin of familie te gaan eten, want er is voor ieder wat wils! Ook super dat je hier versgemaakte sushi af kan halen die naar mijn mening heel erg lekker en betaalbaar is. Aanrader!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

top dat je tegenwoordig kan afhalen.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Vers. Heerlijk. Je blijft terugkomen op deze manier.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kan niet anders zeggen dan dat het eten echt super lekker was

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken vinden we jullie sushiiii altijd heerlijk maar vandaag viel deze echt tegen. Smaakte niet zo lekker , niet alles leek vers gemaakt maar eerder al even klaar te staan. Sommige sushi viel uit elkaar (rol liet los ). Dat viel echt wel tegen helaas ....

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, weer lekker gegeten. Fijn dat dit nu ook via afhaal kan.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd erg lekker. En nu met afhalen dezelfde kwaliteit. Elke keer een feestje om hier te eten of het thuis op te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald! Was heerlijk! En snel!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald! Heerlijk, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was perfect alleen de biefstuk was Helaas niet te eten zo taai mijn telefoon nummer 0643117343

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was overheerlijk! Menu A

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en vers

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geregeld en heerlijk. Makkelijk bestellen via de website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Verpakking houdt het eten niet warm en alle saus liep door de tas heen . dat was jammer. Miste ook een groentengerecht of wat meer groenten bij de gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en zag er prachtig uit in de wegwerpschaaltjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na eerder een onvoldoende nu een zeer goed score voor de sushi bestelling !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd gereed, errug lekkah!!🤗🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles is keurig volgens afspraak gegaan. Duidelijke site om te bestellen en het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. 👍👍

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk te bestellen via de website, en staat op tijd klaar!! Heerlijk!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Het was wat uit elkaar gevallen door het bakje waar het in zat, maar de smaak was daardoor niet minder.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De saus was anders dan 2 weken geleden naar.mijn idee, minder lekker, was te zoet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, stond op tijd klaar Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verser dan vers Super lekker en goede kwaliteit

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker als altijd! Alleen was het jammer dat de opmerking die erbij werd geplaatst over iets waar ik wat anders voor in de plaats wilde helaas niet gelezen ookal stond hij wel op mijn bon toen ik het afhaalde

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en vers

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de nieuwe website...liep niet helemaal zoals het hoort, Besteld, betaald, bevestiging binnen via de mail ontvangen maar m’n bestelling was niet binnengekomen. Wel keurig opgelost en héérlijk gegeten 😀 Ga ik zéker vaker doen 👍

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service, bestelling stond op afgesproken tijd klaar. Heerlijke sushi, compleet met saus. Toprestaurant en afhaal